Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte fel, jag är vuxen

makt lever utanför min värld
inget att bry sig om
nu är allt stilla, ett hav av blommor

färgerna bildar ett liv i vila
kärlek har fått mig på fall
inte fel, jag är vuxen

ingen rädsla av omognad
allt känns rätt, mötet var speciellt
inte glömma oss själva i varann

jag är jag och du är du
ett vi bakom allt
framtid utan löften

du är fri älskling
jag äger ingenting
lever i tiden

se dig växa som ett träd
en fjällbjörk i norrland
i dalen träffades vi

nu möter vi livet som du och jag




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 530 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-31 08:50



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
så fin dikt - tycker om!
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist