Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn som far illa får bearbeta sina känslor under hela livet...


Minnet av smärtan


hon skriker ut drömmen i sin verklighet
för varje tung minne,
som inte vill sudda det förflutna

med tårarna på kinden och sveket i ögonen
fick hon ensam spela på den scen som är livet

minnet av smärtan bleknar bort med ärret,
som själva livets andetag skapade en gång




Fri vers av Roula O
Läst 689 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-31 11:09



Bookmark and Share


  Maria T
När jag läser din dikt
kom jag att tänka på att
själda födelsen är nog
smärtsam också för barnet
2011-04-08

  Zelogath
Så rätt du har
Där du jämför livet med en scen
Och ack så jobbigt det blir
De gångerna där ångesten
Skapar den värsta av scenskräck
Blottad är man
Blottad för livet och verkligheten
Det är då man får improvisera
Och dra upp publiken till scenen
Inte ska du behöva stå där ensam
Och våndas
Teater, som är så kul!

Vacker text bjöd du på, den förtjänar de varmaste applåder
2011-03-31

  Erik Hall
Denna berör verkligen! Riktigt bra skrivet!
2011-03-31

  blaite
Spela ensam på den scenen som är livet ajaj så tungt
2011-03-31

  filosofian
så fin!
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O