Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyss kysst godnatt



Ligger ännu vaken
ser dig vackert naken
nyss kysst godnatt

Ljuset från mitt fönster
och från gardin
klär dig fin
i lekfulla mönster

Ser hur
nyss kyssta
ögonens fransar
dansar
i drömmen




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 657 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-03-31 17:17



Bookmark and Share


  Päronsplitt
finstämd sensuell text med en mjukt flyt....fantasifull vacker...och avslutet är magnifikt...med kyssta ögonfransar som dansar i drömmen...magnifikt helt enkelt.
2011-04-01

  Grubbelmia
Vilken närvaro du skapar med din text! *Gillar* Tack och kram. //Grubbelmia
2011-04-01

  Teija Majava VIP
Vackert!
2011-04-01

  Junitvillingen
Mooaaahhhh vilken fantastisk kärleksdikt!! Klart att den ska ha det allra vackraste bokmärket med hjärtan och glitter!! SÅ ljuvlig poesi med en andra "vers" som i mitt tycke är "pricken över i"!! Grymt bra formulerad är hela dikten. Kraaam:-)))
2011-04-01

  Linda CH VIP
Jättefin! Trygghet, värme, kärlek
2011-04-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Enkelvackert och sinnligt som vanligt
2011-03-31

  Katinka VIP
Så fin bild och kärleksfull dikt.
2011-03-31

  Ninananonia VIP
Vackert! :)
2011-03-31

  Ninananonia VIP
Vackert! :)
2011-03-31

  Zelogath
Det du skriver låter så underbart vackert, och hoppas på att få uppleva denna gudomliga syn!
Applåd!
2011-03-31

    Vittra
Åh, så fint!
2011-03-31

    ej medlem längre
Mmm..inlevelsefullt om det vackraste...kan riktigt känna värmen
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP