Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden poesi

Är på jobbet och får väl egentligen inte skriva poesi
Endast jobbrelaterad användning av datorer
Men lyckan står den djärve bi
Även om denna text ej genererar miljoner

Lite stressande dock att skriva här
Så nödrimmen blir nog många
Jag skriver inte helt utan besvär
För de starka meningarna är svåra att fånga

Nu måste jag avsluta denna sonett
Jobbet kallar men snart får jag gå hem
Jag skriver i hemlighet och ingen har sett
Varken hur, när eller vem

Som satt vid datorn med förbjuden ambition
Och med lite tid över beskriva min situation




Bunden vers (Sonett) av micke ahlborg
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-31 20:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
litet uppror är bra för moralen
2018-01-13

    ej medlem längre
Intressant text!
2012-10-05

  Lena Själsöga Keijser
det

gjorde du bra

...jag ler
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg