Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej att du inte finns hos mig

Du vet att jag mest älskat trasiga människor
Bara de har kunnat göra mig hel
Jag älskade dig också
Men vi drömde aldrig samma drömmar
Och världen är full av människor jag måste lära känna
Och platser jag måste besöka

Mitt inre är fullt av öppna dörrar
Och där blåser vindar av förändring

Äntligen är det okej att du inte längre är med mig
För jag har någon annan nu
Någon jag inte hade innan

Mig själv



Och jag är inte rädd längre




Fri vers av Line W
Läst 546 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-03-31 21:07



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Underbar.
2011-06-24

    Vittra
Sjukt bra!
2011-05-22

    ej medlem längre
UNDERBART!!!!!
Vilken kick att läsa din text,så fri från idioti och självförhärligande-bara ett enkelt konstaterande!
Du är verkligen du!
2011-04-02

  Zelogath
Så sant
En fin men ändå aningen smärtsam
Dock uppriktig
Förklaring
Och ger stöd åt ordspråket
Att man inte kan älska någon innan man älskar sig själv
Jag tror det ligger något i det
Till viss del
Och jag är glad att du har dig
Tack för den fina dikten, applåd ska du ha!
2011-04-01

    brändsjäl
Jämfört med trasiga människor, känner vi oss hela.
2011-04-01

    vilgot hellros
så jävla bra
2011-04-01

  Fredric
underbart stark start i denna texten, tyvärr blir den för "klartext" för mig i slutet... Men grymt bra i övrigt!
2011-03-31

  M_Franke
Fantastisk, älskar
"Mitt inre är fullt av öppna dörrar
Och där blåser vindar av förändring"
massor med applåder från mig
2011-03-31

  storm
riktigt bra! stark text,
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W