Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att våga göra det


tro

jag var vilse
nu har jag hittat hem
i smyg glädjer jag mig i frälsningens melodi

borta är nattsvarta nätter av oro

borta är förnekelsen för det gudomligas existens

min hemlighet är mig kär
att gud för mig inte bara finns, utan ÄR!




Fri vers av ~alruna~
Läst 489 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-31 21:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Alltid skönt att hitta hem...
2012-06-26

  Regular
ett credo som heter duga
applåd och bokmärkt
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~