Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du älskade


skulpterad av ljuset formad
av vinden
förgylld av solen våt
av regnet
förförd av färger stillad
av tystnad
smekt av vattnet vaggad
av vågor
bränd av elden biten
av hästar

på din väg
mot mig




Fri vers av pixter
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-06 16:16



Bookmark and Share


    Dave Dave
Beautiful.
2015-07-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så härlig. =)
2011-09-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
skön samt underskön
2011-08-21

  freathe
Den här fastnade jag för, jag gillar metaforerna och sättet du disponerat texten på. Väldigt vackert!
2011-07-01

  Delilah Juno VIP
Läcker form och suggestiva bilder...
2011-06-29

    igen
Vackert skrivet och jag log åt hästarna ;)
2011-04-15
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter