Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fot i solen




och tallbarr i trumpeten
en doft av kärlek på min hud
ett skratt en lust så ljuvligt klar
världen väntar uppenbar
men just just nu finns bara du

och den sedda hon som är jag





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 519 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-01 09:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en dikt som gör gott att läsa 8-D
2011-04-11

  Gawain VIP
Det här var ju bara helt klockrent härligt lekfullt mysigt! Skönt intro med helskön fart hela vägen igenom,,
2011-04-03

  Aftonvännen
det blir varmt och skönt

där ville helst jag vara
2011-04-02

  vera gade VIP
en riktigt skön kärleksdikt- bokmärkes
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP