Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

En ynka liten fågel på en gren
Sjöng en vacker fågelsång
Den stod på sina taniga ben
Och den sjöng hela dagen lång

Den sjöng för freden här på jorden
Som om den vore sann
Men en dag så bara dog den
Och den vackra sången försann

När den alltid satt där på sin kvist
Då hann man aldrig lyssna
Men nu när allt är tyst och trist
Det är då man märkt att den tystnat




Fri vers av Dyrbye
Läst 549 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-02 01:26



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Vilka fina nyanser du skapar med dina ord.. ^^ och det flyter på bra, särskilt i början. :)
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye