Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hav

Kärlekens hav.
Vaggar så fint.
Älskar i.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-02 10:09



Bookmark and Share


  aol
så vackert vännen
2011-04-06

  mare VIP
Fint !!
2011-04-02

    ADI Nehlin
korta rader som säger mycket..vackert
2011-04-02

    Ken Cassel
Kärlekens hav
Vaggar så fint

vågorna
trodde jag att det skulle stå
:)
Hi Hi

Kramar
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP