Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgång


Stannar hjärtat ett ögonblick
ser
knivens slipade mässa

Och kroppen som sakta naknas
plagg faller som syremolekyler
nalkas

Exodus






Fri vers av korpfjäder
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-02 13:12



Bookmark and Share


  aol
stannar nånting varnar,
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder