Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mognad


Inuti det brutna brödet
extasens nedbrutna rader
bakade till kött

Vidrörd mot gommen


En blick möter en annan
osedd
vänder hon blad

Går mot träd
rot under täcke av snö
och solen blodröd

Inuti det brutna brödet
bakar hon sitt kött


....





Fri vers av korpfjäder
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-02 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder