Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kelstund med katten

Kelstund med katten
tår som glider genom päls
fotmassage




Bunden vers (Haiku) av Patrik Orion Sten
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-02 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten