Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1952-2009


När själen fäller saknadstårar




Det är väl inte märkligt

att minnet

av så många vårar -

där vår kärlek framkallade

en innerligt stark lust

till livet

och varandra -


plötsligt får själen


att fälla saknadstårar












Fri vers av Junitvillingen
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-04-02 17:36



Bookmark and Share


    Pierre Ström
Vackert och träffsäkert!
2011-04-04

  Janne
En text som
berör mig med
starka känslor,
innerligt fint
skrivit.
2011-04-04

  Roula O
mkt vackert!
2011-04-04

  ULJO
Underbart om minnen som aldrig kan utplånas
2011-04-04

  Gisela Nordell
Den är fin och djup!
2011-04-04

  Aftonvännen
Texten har en takt som håller inne, och sedan förlöser.
2011-04-03

    ej medlem längre
Fint !
2011-04-03

  Line W
Nej, märkligt vore om den inte gjorde det. Vacker text!!
2011-04-02

  blaite
vackert
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen