Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan kvällssolen dansar in våren bortom horisonten




Dina blickar kan säga mer

än tusen ord


de kan till och med

klä av mig

inpå bara kroppen

och när sista plagget faller

borra sig djupt, djupt

in i min värme

och längtan


alltmedan kvällssolen

dansar in våren

bortom horisonten













Fri vers av Junitvillingen
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-04-02 17:59



Bookmark and Share


  Anna*
Heeelt underbar! Ett fantastiskt slut på en varm och fin text! ♥
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen