Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att?

Vi möts
i det djupa

i samtal
betraktar

hur dina läppar rör sig
hur dina ögon ser

ser så djupt ömt in i mina
söker de
mina

du vackra själ
du som är så?

så?

djupt in
i min själs universum?

delar vi tankar

och försvinner
i tiden

då är nu är inte då?
och
jag är inte längre jag?

jag känner
att jag känner
det du känner?

mer?

liksom mer än jag borde känna?

vi är vi
men vi är mer
så mycket mer?

som ljusets låga
som fladdrar

framför mig

mellan oss
glödande

i ett avstånd av närhet

och ändå bara så?

nära

vi ler
för
vi ser

vi ser
varandra
på riktigt?

men mitt hjärta vågar inte känna


så som mitt hjärta känner?

att du är mitt hem.





Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-29 16:17



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt som berör på djupet. Önskar att man kunde få uppleva den här närheten och närvaron i mötet med en annan själ.
2022-10-05

  Solstrale VIP
Mycket fint, trevande och klargörande med samma gång poetiskt och berörande!
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP