Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ser ljuset i tunnelns slut med andra ord.


Kaninägg

I ett helvetes mörker
finns ord
som eldflugor i en varm natt
snabba blixtar
som dras till glöden
och förintas

Under tyngden av ett berg
på raka axlar
vägrar vi erodera
och falla i bitar
av trycket

När densiteten ökar
exponentiellt
vet vi plötsligt
vad som är viktigt

och vad som bara
var en dröm
av kristyr

som ett tittägg
fullt av kaniner
i rosa koftor




Fri vers (Fri form) av Feuerzeug
Läst 441 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-04-03 01:31



Bookmark and Share


  Nikatta
Du skriver fantastiskt
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Feuerzeug
Feuerzeug