Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mest blaha blaha

det känns som att ingenting stämmer
ingenting, som i allt utom orden

visserligen är det inte riktigt sant...
... inte ens orden fungerar just nu

min insida skriker efter tystnad...
... det känns så idiotiskt självmotsägande

jag önskar att insidan kunde hålla käften stängd
... om nu insidan ens har en käft att hålla stängd
ens en imaginär sådan där pryl... en sån med tänder och tunga

det känns som jag borde gråta och falla isär

jag vill inget hellre
... hellre än allt

men,... kanske stämmer precis allt
realistiskt sett

hemska tanke

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen