Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenas en dag

Fryser är kall och naken
Ryser...
ser dina drag

Tanken håller mig vaken


att vi i döden förenas en dag




Fri vers av berxper
Läst 763 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-04-03 10:39



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket fint skrivet.
2011-04-11

  aol
bra skriftat vännen,gillas verkligen
2011-04-07

  jamal jamal
stark kärlek som floden har och längtar efter havens kram!
2011-04-06

  thyra
En vacker och hoppfull tanke! Fint!
2011-04-05

  Anna*
Hoppet lever och värmer något ♥
2011-04-05

  Lena Själsöga Keijser
ja du ryser

det ryser genom hela bilden
din vackra värme är starkare

naket skriver du i allt detta...vackert
2011-04-03

    ej medlem längre
Sorglig men så vackert skrivet!
2011-04-03

  Mygg
Smärtsam och naken. Ömsom mörka, ömsom ljusa bilder dyker upp.
I de mörka, ett samtal över gränsen, en längtan dit; i de ljusa väntar värmen och tryggheten alldeles nära och längtan bort blir en längtan till.
Glad att du skriver igen!
2011-04-03

  Lennart Bång
Kort men ändå så stark och sorglig. Bra skrivet!
2011-04-03

  stenen/ Yv Ericsson
ja den är vacker. och stark
om att inte nå den man älskar?
förren i döden
eller är det gud?
som inte vill visa sig förren i döden?
2011-04-03

  beam72
Vackert Vemod där texten flyter porlande
2011-04-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
I sinom tid
kan under ske
det är bara att
hoppas och be!
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper