Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Invasion av min hudkostym.


Ärr


De tänker skära i mig
göra ett hål för fingrar
och instrument

föra in nål och tråd
och snöra ihop
det som glidit isär

Efteråt
kommer jag kunna se spår
av deras framfart

Knutar och streck
för evigt en signatur
på min hud




Fri vers (Fri form) av Feuerzeug
Läst 436 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-03 14:24



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Känner igen det där.. Känslan av invasion..
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Feuerzeug
Feuerzeug