Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lurad


jag vill inte ha dig
du ska inte vara min
jag vill bara
att du ska vilja ha mig
att du ska vilja vara min





och jag fick dig




Fri vers av murmeldjuret
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-03 15:34



Bookmark and Share


  Dark Star
gillar det~
2011-04-03
  > Nästa text
< Föregående

murmeldjuret