Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silkestunn


När jag dränker mina osäkerheter i musik
och hoppas på en tillflykt in i vackra ord och toner
Dina ord lyckas ändå övermanna min vilja
Så lena som silke är de, men det jag letar efter är hetta

Ett tunt silkeslager värmer inte frusna hjärtan
Jag fryser och du kan inte värma mig
jag är ihålig, kall, död..
Din för alltid




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-12-19 22:01



Bookmark and Share


  meeoorw
Känns precis som om jag kunde skrivit det själv.
Igenkännande alltså, och väldigt bra.
Gillade rubriken också.

Man får lust att sakna någon.
2006-02-13

    jazzpärlan
Fint skrivet. Dina ord värmer även om ditt hjärta är fruset.
Men du kan hålla det extra varmt med kärlekens glöd.
2006-01-02

    Johanna <3
"Så lena som silke är de, men det jag letar efter är hetta"
För underbart :)
2005-12-19

  Oskar...
Jag ryser... trots att jag inte fryser som du. ;)
Lika snyggt som alltid, känslorna strålar ut från den korta texten.
2005-12-19

  Propella
*ryser*

Dina ord skapar magik - du kan trolla, du.

"Så lena som silke är de, men det jag letar efter är hetta"
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP