Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske så enkelt

Branta klippor ned, långt långt därnere är vattnet, grönt och grumligt som i en Indiana Jones-film. Ser inga avsatser, känner bara den svajande känslan av att nästan tappa balansen och rädslan som griper tag och får andningen att bli kort och syrefattig. Det finns ingen väg ut, ingen väg tillbaka när det plöstligt slår mig. Jag drömmer. Jag kan göra precis som jag vill!

Med ett leende och lätt i hjärtat gör jag ett svanhopp, ett kapten Zoom-dyk, rakt ned i det gröna...




Fri vers av Tillbringaren
Läst 341 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-04-05 12:38



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Härligt, att dyka ner i grönt vatten är lycka, om än det bara är i drömemn!
2011-04-10

  Linda CH VIP
Hu! Vad skönt var det bara en dröm? Underbart när man förstår och kan styra drömmen vart man vill. Nice!
2011-04-09

  aol
underbart
2011-04-07

  pixter
Här förmedlar du en underbar känsla!...
2011-04-06

  Anna*
Heeeelt underbart! Ska testa det själv vid första bästa tillfälle =0)
2011-04-06

  Anya VIP
Visst är det befriande när man kommer på att man drömmer. Bra fångat.
2011-04-05

  Aftonvännen
Vackra och enkla element som ger ett tydligt sug i magen, och känns bra. Precis vad jag önskade mig.
2011-04-05

    ej medlem längre
Hur som helst en härlig läsupplevelse.
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren