Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

love yet to be revealed

my mind can not even
picture
your silhouette


the lingering scent
of you

I consumed it all


putting my heart out
like
in a russian roulette

but I just can't stop
pushing
the cue ball




Fri vers av pixter
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-11 00:46



Bookmark and Share


  M.A.J.R
very impressive
En massa applåder från mig ^^
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter