Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk

Att två fina människor

Som du och jag

Kunde bli något så fult tillsammans




Fri vers av Line W
Läst 486 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-04 15:43



Bookmark and Share


    Michael Lilja
Ja fult kan vara vackert men ibland är det bara fult :) även ur två perspektiv
2011-04-21

  Julio VIP
Här fick du verkligen till det, det är så sant.. riktigt jäkla bra..
2011-04-12

  blaite
Haha fy fan va bra
2011-04-05

  M_Franke
3 meningar som säger hur mkt som helst, du skriver så jag får gåshud tjejen
2011-04-04

  Niclas Petersson VIP
Snyggt skrivet om enkel fysik - två lika pooler stöter bort varandra.
Gillar.
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W