Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en virvlande midnattsolsdans




Vi ritade hjärtan i sanden
med Amors Pilar mitt i
så mjukt du kramade handen
när du viskade ”du – det är vi”

Två barfotamänskor i livet
vi såg på varann, det sa klick
precis som om det vore skrivet
att det bara behövdes en blick

Så unga men vetskapen fanns där
en känsla så stark att den brann
ett ögonblicksverk och jag blev kär
de suddiga tvivlen försvann

För jag visste jag funnit den drömda
den som lockade fram den jag var
och frågorna som legat gömda
plötsligt fick de alla ett svar

Vi kysstes för första gången
i en virvlande midnattsolsdans
där i natten fanns skratten och sången
som om gårdagen alls inte fanns

Livet kan bjuda oss små under
när vi minst av allt anar det
ge oss vackraste guldkornsstunder
och minnen för en hel evighet



*Tack*










Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 464 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-04-04 16:11



Bookmark and Share


  Järnkatten
Lyser av vördnad inför kärlekens under...helt underbar...
2011-04-05

  ULJO
Ska man läsa en kärleksdikt med kvalitet och känsla då ska de ha ditt signum, för du är enastående.
2011-04-05

  Anna*
Oändligt smäktande dans i midnattssolens sken! ♥ Applåder
2011-04-05

    ej medlem längre
Najs. Very, very najs
2011-04-04

  Carola Bouvin
Jag finner för stunden inga ord till din fina text, den berör mig.
2011-04-04

  Niclas Petersson VIP
En otroligt fin målande dikt som andas förälskelse och sommar i ett.
Gillar. Mycket.
2011-04-04

  Line W
Så vackert du!
2011-04-04

    Max Poisé
Ååh..en text som andas! Och som den andas..detta är sanningen som studsar mot vitkalkade väggar och griper tag i de tårar som faller och omformar rädslan, gråten till ren och skär kärlek.

Det är du som ska ha tack!!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen