Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försöker återfå glädjen...




Grattis på mig!!



tårta smakade min mun

så kom ett kort


levererade aska
på tandborsten...


och gratulation
post scriptum




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 642 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-04 19:32



Bookmark and Share


  erkki
Varma lyckönskningar!
2011-04-05

  erkki
Varma lyckönskningar!
2011-04-05

  Måna N. Berger
Grattis på födelsedagen, sent men dock.. Kram!
2011-04-04

  Nina Ahlzén
Grattis!!
2011-04-04

  Nanna X
Grattis på födelsedagen!
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP