Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

--69


hon la spindelnät över trädens toppar
och den natten fanns det flera orsaker till att skydda sina hål




Fri vers av leopardia
Läst 490 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-04 23:05



Bookmark and Share


  cilax VIP
elegant
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

leopardia
leopardia