Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns folk till allting.


Med rätt att neka

Du vill hyra rum
i mitt huvud

Men tyvärr
har du inte råd

Välkommen åter




Fri vers (Fri form) av Feuerzeug
Läst 498 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-05 08:39



Bookmark and Share


  filosofian
Så bra! Säger mycket!
2011-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Feuerzeug
Feuerzeug