Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mig

Rör vid mig.
Min hud ber om dina händer
mot dess frysande yta.

Kom mig nära.
Du ska inte kunna se min ensamhet
eller ömka mig i min svaghet.

Berör mig inte.
Jag vill inte vara älskarinna, kvinna eller vän.
Tala inte, ge mig ro.

Håll om mig.
Jag vill att du blundar för mina tårar.
De vaggar oss till sömns.







Fri vers av kirsti ylinikka VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-05 10:54



Bookmark and Share


    lory
så fint med en smak av smärta
2012-01-19

    Ken Cassel
Instämmer med aol, Kirsti!
:-)
Tjusigt!


Kram på dig!

Ken
2011-05-17

  aol
så vackert
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

kirsti ylinikka
kirsti ylinikka VIP