Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom mig är jag

 

Vem är jag som vågar vara jag

vem är du som vågar möta mig

tänkte -  om jag vågar möta mig - så vågar du

 

vem är du som vågar vara utom mig

vem är du som inte är inom mig

 

inom mig finner jag mig

du är utom mig

 

jag måste vara utanför dig

inte inom

inom du finns bara du

 

jag är inom mig

 




Fri vers av KristinaE
Läst 478 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-05 17:33



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket intressant inåt- och utåtvändhet som får ´en att fundera i de djupaste filosofiska banorna..................
2011-04-18

  Maria T
Jag läste just att vi som
vuxna bär den lilla flickan
inom oss
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE