Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans varma vågor




Det finns tid

för kyssar -

även bland halvpackade

flyttkartonger

och travar med

pappersskräp


en snöig aprildag

som denna

när värmeljusen brinner

och stereon spelar U2

är det lätt

att helt glömma bort

flyttbestyren


vi förlorar oss hellre

i varandras ögondjup


och längtans


varma vågor













Fri vers av Junitvillingen
Läst 242 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-06 09:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig :)
2011-04-18

  Kjell A. H Lundin
"I den andres ögon
möter vi
kärlekens spegel"

Vilken lycka för en ängel!

Vännen
Kjell
2011-04-07

  Järnkatten
Många gånger ljuvare då, när allt är överstyr,,,
2011-04-06

  Peter Olausson VIP
mitt i stunden, mitt i röran! Härligt då
2011-04-06

  Bodil Sandberg VIP
Härligt så ska det vara
i längtansvågor vara bara
senare kan flytten bli
när den goda stund är förbi


fina varma njutande rader du skrivit!
2011-04-06

  Yrre VIP
Varmt!! :D
2011-04-06

    Max Poisé
Att rensa byrålådan slutar alltid med en nostalgitripp som resulterar i sköna ostädade känslor!
2011-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen