Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vintriga stigen

 

snön täcker stigen

fotsteg blir som ett avlångt pussel

granar, björkar och tallar omger min själ

skogen lever sitt eget liv runt mig och i mig

träden vill krypa sig närmare mitt inre

kan vi leva utan att vara nära vårt förflutna

det som har varit är en del av oss själva

livet är nu, då och framåt

ja, så förhåller det sig

jag ser stigen ringla sig fram i naturens sköte

tack att jag får vara till




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 457 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-06 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist