Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att flytta sig med allt man är och allt man bär

nu vill jag slåss och gråta och sälja mig billigt
göra mig av med skit och köpa nytt för pengarna jag tjänat
kasta allt det gamla från mitt lilla liv
i en soptunna med "farligt avfall"-etikett

den tar jag med till min nya gula lägenhet
den kan få stå under diskbänken och få bli tömd när den blir för full
men all den gamla skiten har opererats in under mitt skinn
till och med ångesten som borde varit din

det finns ett vitt plastbord i det nya köket
och en stillastående klocka i borstat stål
i ett annat rum en tv full av tomma mänskor
som säljer sina liv dag för dag
och år efter år

för så länge jag lever
släpar jag på
allt det där som vägrar säga hejdå




Fri vers (Fri form) av kollektivliv
Läst 468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-06 19:55



Bookmark and Share


  Edit Amanda Larsson
jag hatar att skriva kommentarer, allt känns så klyschigt när jag skriver det. Men. Amazing. Skitvacker.
2011-04-09
  > Nästa text
< Föregående

kollektivliv
kollektivliv