Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga nivåer av berusning


vattnar min närhet med din längtan

och uppnår höga nivåer av berusning,

tills vi ännu en gång sover som en dröm




Fri vers av Roula O
Läst 464 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-06 20:43



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken hög nivå av berusning
2011-04-08

  Marlboroman/Hg VIP
jag vidhåller att du är en av de ljuvaste själar jag stött på...
2011-04-08

  Gisela Nordell
Fin och öm som en smekning
över kind
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Roula O
Roula O