Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notes II

Längtar efter att vakna hos dig,
nära intill,
som igår, under den zebrarandiga filten
Med din kropp så nära min
att jag kan känna varje andetag,
dina och mina,
sammanvävas
och jag vet att du inte kommer att gå
förrän om minst tre timmar

Du håller din arm om mig
och flätar ihop dina fingrar med mina,
och vi ligger där en förmiddag
medan verkligheten fortsätter utanför fönstret

Vi älskar mjukt och passionerat och kravlöst
och pratar sen om våra kusiner
och favoritfilmer
medan jag leende smeker ditt bröst
Jag är så nära dig
och du ställer min tid rätt
men ändå går den för fort

---

Solen lyser utanför fönstret
och färgar dina ögon sommarblå
Jag vill att du skall
hålla min hand över bordet




Fri vers av Aliah
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-07 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aliah