Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har slutat fira bröllopsdagen...<br>


Bröllopsdagen

 

Idag skulle bli den dagen

då jag gick till din grav

med lugnt sinne,

rofylld och tacksam

över tiden vi fick

- en jagharkommitöversorgendag

 

I morse packade jag ner

den vita spaden med rosa skaft

ljuset med lock och lufthål

tändstickor

handskar

borsten att putsa stenen med

 

Det blev inga blommor,

det blev regn och rädsla

det blev ett glas Gammeldansk

en skål för dig, för oss

ett levande ljus

 

det blev kvackande samtal till vänner

grodor som hoppade ur munnen

och den sällsynta gråten

efter dig

 

 

© Minkki Huldén




Fri vers av Minkki VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-07 07:21



Bookmark and Share


  walborg
Varmaste kram till Dig min vän!
2011-04-07

  Gunnar Odhner
Starkt om en förlust.
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP