Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld & vatten - limerick

 

Ett eldig charmör ifrån Älta
en isdrottning lyckades välta
Men det var framför allt
hans örtte med salt
som fick hennes hjärta att smälta




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-07 18:13



Bookmark and Share


  AgnesP
Underbar:)
2011-04-08

  Lili Samuelsson VIP
du och hasse är och förblir mina limerickfavoriter. du har en hög klass i den här genren, det vet du att jag tycker. men det tåls att upprepas. bäst i test
2011-04-07

  Lennart Bång
Limerick-kungen! Tror det får bli en Limerick samling snart, om det
Inte redan gjorts :)
2011-04-07

  Håkan Eklund
nu är du på högsta kvalité nivå daniel!
ropen skalla! limerickbok åt alla
2011-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP