Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur i helvete hamnade jag här?




djur i bur

sprattla i ditt egna jävla akvarium
ställt bredvid en hygroskopisk substans




Fri vers av fröken a.
Läst 289 gånger
Publicerad 2011-04-07 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.