Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det som finns kvar.

det är april och
landgränser har flyttats förr
det handlar bara om tid och
hur man väljer att se på saker

det är april och du säger
saknad är bara ett begrepp
men jag känner det
som en avgrund mellan mina revben

du tror livet
är en kamp för ett par varma händer
älskling livet
är det som sprakar
det som dröjer kvar
efter du lämnat




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1083 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2011-04-07 23:27



Bookmark and Share


  Silverstripe
Ja, gränser är bara en fråga om perspektiv, tid och gammal hävd. Och begreppen får sin mening gradvis av oss själva, längs med livet, det sprakande. En fin text!
2016-05-19

  Robert W
väldigt fint skrivet. du vet ju precis hur du ska lägga fram det för att få fram det du vill säga, vilket är ganska ovanligt.
jag kan tycka att dina texter flyter ihop lite ibland (jag kastar sten i glashus här, det är jag medveten om), vilket är både bra och dåligt på något sätt.
jag blir aldrig besviken och jag får alltid med mig något av att läsa det som kommer ur ditt hjärta.
bra tove.
2011-06-29

    ej medlem längre
Underbart vackert!
2011-05-07

  jba VIP
Applåder för fan!
2011-04-29

  Tellie
Det här var helt brutalt vackert.
2011-04-11

  Lennart Bång
Ja något av det vackraste jag läst på länge också. Känsla!
2011-04-08

  Annie b'larsson VIP
Något av det bästa jag läst på länge.
2011-04-08

  yoakimu
" livet
är det som sprakar
det som dröjer kvar
efter du lämnat "

fantastiskt välfångat. En text som lyser av kraft.
2011-04-08

  Dan Linder
"du tror livet
är en kamp för ett par varma händer"

ja jävlar. Precis så.
Ekon i den blå vårnatten. Rop och viskningar.
Och avskedstonerna över alltsammans.
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP