Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ok...bättre sent än aldrig...




nog är det väl märkligt

att jag först efter att ha levat

i ett halvt sekel

förstår att vara tacksam

ja till och med lycklig och stolt

över min kropp


och den jag är...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 314 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-04-08 10:00



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Härlig mogen insikt!
2011-04-12

  Janne
Så bra och skönt
att äntligen fått
insikt om dig själv
"älska dig själv med
stolthet"min vän...
2011-04-11

  aol
en så fin insikt, verkligen bra skriftat
2011-04-10

  Kjell A. H Lundin
och...

Ibland är det viktigt

att säga nej till slitandet

och säga ja till sig själv

och sitt inre barn


Kram
Vännen
2011-04-08

  Peter Olausson VIP
härligt det!
2011-04-08

  Järnkatten
Så härligt att läsa, kram!
2011-04-08

  ULJO
Härlig och befriande insikt. Man är ju den man är och varken mer eller mindre.
2011-04-08

  Carola Bouvin
Underbart Anitha, alla borde vi suga åt oss av dina ord!
2011-04-08

  Lars Hedlin
Härligt underbart! :)
2011-04-08

  Yrre VIP
Ja visst är det märkligt! Antar att det är sant att man blir visare med åren :D Kram!
2011-04-08

  Stefan Viljehammar
Det bästa som finns är en kvinna som gillar sin kropp.
Då blir dom verkligen vackra.

Vad jag blir glad.
2011-04-08

    Max Poisé
Ibland är självkännedomen det sista som inträffar..

Tack för denna min vän!
2011-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen