Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tajsas spilala ifrånn nadia

Ytterliggare en text min dotter ville sätta in här.
Hennes snart åtta år och ett år i skolan får stavningen vara som den är.
Som mamma till denna lilla dam är jag så stolt.

Min lilla dotter älskar sin lilla Tajsa. Istället för att önska sig
dockor etc önskar hon saker till sin lilla kisse.




Fri vers av Filosofen2
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-19 19:41



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Gud, vad söt!
Din dotter har fått en beundrade!
ML
2011-05-19

  Marja-Liisa Koski VIP
Gud, vad söt!
Din dotter har fått en beundrade!
ML
2011-05-19

  La Magnólia VIP
Underbart!
2011-05-19

    ej medlem längre
Hon är en stor diktare i vardande
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2