Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:-)




Ordbävning

 

Plötsligt skakar orden

vad är meningen?

vad betyder detta

skalv

Orden väller över mig

som en jättevåg

av insikter

Det hjälper inte

att bege sig till

högre belägna tankar

när vågen sköljer in

Detta är ofattbart

En katastrof eller

ett gyllene tillfälle?

Plötsligt fattar jag

vad som är fatt

 

Jag har loggat in

på poeter.se

gonatt! 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-08 18:24



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du är språkrör för många !
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström