Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad


Jag ser dig i ljuset men även i mörkret


Jag ser dig i ljuset men även i mörkret
Du har en aura av skönhet runt dig
Jag saknar dig
sörjer

Du fattas mig




Fri vers av yta
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-09 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yta
yta