Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du tar väl emot mig?

På klippan jag står
kallt under mina fötter
ser havets vågor slår
mot bergets mörka rötter

undrar vad som händer
om jag ändå faller
eller tar skorna och vänder
fast bakom dina galler

om jag vänder mig
och faller med ryggen
kan jag vinka till dig
och äntligen få le igen

för du kommer väl
och tar emot mig?
tar tag i mina
händer
och drar upp mig?

för det gör du väl...




Fri vers av Nette
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-09 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nette
Nette