Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utflykt

i barnens ögon lyser glädjen
elden sprakar
varm korv med bröd
grillade marshmallows
juice i tetra
kaffe ur termos
solen gassar ifrån klarblå himmel
du besvarar alla barnafrågor
med ett stort tålamod
jag kan inte sluta le

kan vi stanna tiden här




Fri vers av mariasan
Läst 462 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-10 09:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön,
2011-05-15

  Eva Langrath VIP
Fint fångat du stannade tiden för en stund
2011-04-10

    eva m h
Underbart tillfälle i livet
2011-04-10

  Maiah VIP
allt det där som är livskvalité på en enkel utflykt..härligt
2011-04-10

    AA VIP
Underbar text. // AA
2011-04-10

  aol
underbart så sant blev så rörd,
2011-04-10

  Linda CH VIP
Mycket glädje i en söt dikt!
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan