Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord smälte på min tunga

jag föddes på en bakgård

med stora ögon

pappershjärta

och oregelbundna anletsdrag

tog du mig till dig

dina ord smälte på min tunga

i skuggan av husväggarna

utestängda från larmet

innestängda i varandra

och golvet var av sammet

men en bakgård

med en röd vacker port

är ändå en bakgård

 

 

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2011-04-10 12:11



Bookmark and Share


  Julio VIP
denna gjorde du riktigt bra
2011-04-24

  yoakimu
Gillar den här mycket. Fina ordval. Bokmärks.
2011-04-23

  Niclas Petersson VIP
"Pappershjärta". Ett ord att älska. Precis som dikten.
Gillar. Mycket.
2011-04-18

  Fru Intighet
Underbart!
2011-04-12

  Linda CH VIP
En underbar och berörande text. Gillar slutet som säger allt.
2011-04-11

  Anya VIP
En text som berör och väcker vemodiga tankar. Bilden av diktarjaget framträder i skuggan av bakgården. Bra!
2011-04-11

  kir
Väldigt gripande diktat!
2011-04-11

  yta
Oj vad fin, lite sorgsen men väldigt vacker. Den bokmärker jag.
2011-04-11

    igen
skönt Mjukt vackert draperande
2011-04-10

    ej medlem längre
Fina rader!
2011-04-10

  Mow Dean VIP
skönt flyt - härlig bild jag får.
tack!
2011-04-10

  Ingela Svenson VIP
Så otroligt väl fångat, orden flyter i en vacker ström!
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP