Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är gnällig idag

Du är gnällig idag,

men du,

det är ok,

jag kan ta det,

för du är min vän,

och jag vet att du mår bättre sen.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-04-10 13:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis, det där känner man igen både hos sig själv och sina vänner och den irration som kan uppstå. Men det är ju trotts allt sin vän.

Väldigt smart och snyggt skrivet
2011-04-12

  Lena Själsöga Keijser
... då vi är gnälliga kanske vi skall börja tala om att det inte är dig jag gnäller på...jag är gnällig idag
2011-04-10

    ej medlem längre
Så skönt att vara din vän och få vara gnällig ibland!
2011-04-10

    Ken Cassel
Hi Hi
Du är rolig du, Ninanion!
:)
Bokmärker

Kramar!

Ken
2011-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP