Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En låt om mycket olika ämnen och känslor, sitationen i MPH4, om relationen till Tina, om att inget är som det en gång var, om att våga bli kär men ändå inte riktigt. Försvinner allt eller kan det komma tillbakas? E Wretling 20 December 2005


Allting tar slut, krisängeln


Din blick nuddar mina ögon en tyst minut
Illusion tar vid och du viskar
Stjärna, allting kommer att ta slut
Ingenting som det en gång var
Alla drömmar har reats ut
Ensam finns du och jag kvar bland massa övergiven poesi
Så nära men ändå så långt bort står våra skuggor
Allting tar slut, krisängeln

Någonstans under ditt skal, ett friår
En främmande kultur
Ögonen lyser det du en gång var
Ord formas till något som du aldrig sa
Kniv i ryggen och otrogenhet
Var inte dig jag väntade på i regnet under bron
Långsamma stråk längst en övergiven korridor
Vi är en, men kan inte se glöden
Ensam finns du och jag kvar bland en massa övergiven poesi
Allting tar slut, krisängeln

Du går i korridoren och dina drömmar följer med
En vit ängel i ett svart skal
Lungorna viskar att du är rädd för att bli ensam
Du står där själv
Luft av männsikor rör sig omkring
Stjärna, allting kommer ta slut
Ingeting som det en gång var
Du och jag står och låtsas som att ingenting var
Ett band och en dröm
Allting tar slut, krisängeln




Fri vers av Wretling
Läst 739 gånger
Publicerad 2005-12-20 18:27



Bookmark and Share


  FanaticaNr1
*gåshud* Oj.. Mycket känslor här som återspeglas på ett jätte vackert sätt.. Kan inte slita mig från orden riktigt ännu.. Denna kommer jag läsa om många gånger.. Tack för välskrivenheten! =)
2006-01-09

  Ellenore
Du ger läsaren klara bilder med rörande känslor. Mycket vackert!
2005-12-29

  Charly
Så vacker! Riktigt vacker! Lite petig om jag får vara. Det heter ortrohet. Inte otrogenhet. Kram
2005-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling