Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Expertögon ser vad som fattas


Kärleksögon ser vad som finns


Med mina friska ögon ser jag dig
trots all mänsklig skam
Med mina friska ögon ser jag dig
trots stanken från dina öppna sår
Med mina friska ögon ler jag mot dig
i ett ögonblick av kärlek



Epione-11




Fri vers av Epione VIP
Läst 848 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-04-11 07:34



Bookmark and Share


  Feeling
Blir alldeles varm av den ovillkorliga kärlek som sprids i dina ord.
2015-01-11

  Lars Hedlin
Så härligt och varmt framfört!
2014-11-12

  Frittsofa
Så fint skrivet! Underbart att läsa!
2011-04-14

    ej medlem längre
Att bli "sedd" på detta sätt är kanske den finaste gåva man kan få... särskilt som man inte får den så ofta... Mest möter man de som ser vad som felas och fattas.
2011-04-14

  La Magnólia VIP
En så stor sanning .. att verkligen älska är att se det vackra hos människan ...
2011-04-13

  Bodil Sandberg
Ja kärleksögon kan se utan att fördöma - suveränt fint!
2011-04-12

  ~Leonardo~
just det....med öppna friska ögon ser man det fina.
2011-04-11

  erkki
Detta låter riktigt fint. Att få frisk kärlek trots fel och brister. Du har satt samman budskapet fint.
2011-04-11

  walborg
Oegennyttig kärlek - underbart.
2011-04-11

  Blåbäret
så ser man människan
tack för kärleken du förmedlar
2011-04-11

  ULJO
Så fint .............
2011-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP